torsdag 25 september 2014

25.9 - Lillen aamuhässäkkä

Että mun hiuksissa pysyisi mitkään kiharat  oli kyllä aika "dream on". Ne on ~ piikkisuorat, niinkuin aina. Tänään oli taas aikainen kouluaamu. Tykkään olla hetken metroasemalla ihmettelemässä hässäkkää ja lukemassa jotain ilmaisaamulehteä, vaikken kauheasti ymmärräkään.
Pidän tuoreen leivän tuoksusta metrohallissa ja ihmisiä vilisee joka suuntaan.
Ranskankurssilla luimme jotain historiallisia artikkeleita, joihin sitten oli kysymyksiä. Kävimme läpi hankalia aikamuotoja ja keskustelimme ryhmissä. Oli kivaa.

Kurssin jälkeen olimme muutaman kaverin kanssa suunnitelleet menevämme foire de manèges tivoliin, mutta se aukesi tänään vasta klo 16. Jäimme muuten vain hengailemaan kaupungille. Elisa ja minä ostimme suklaapaninit. Ne olivat ihan pitkiä oikeita lämpimiä panineja, mutta suklaalla täytetty ja hinta oli vain 1€. Oikea löytö!
(Sofia, Elisa, Me)
Tavattiin jonkin ajan päästä myös Rose ja kävimme kirjakaupassa foires du nord, joka on julmetun kokoinen. 7 kerrosta ja myös muuta kuin vain kirjoja. Sieltä olisi löytynyt vaikka mitä kivaa.

Lähdimme yhdessä teelle Notting Hill kahvilaan ja juteltiin kunnes täytyi lähteä kotiin hakemaan lapsia koulusta. Oli aivan ihana vain käkkiä ja pölöttää. Otin bussin joka oli just täydellisesti Linsellessä tyttöjen koulun kohdalla vähän ennen kun heidän koulu loppui.
Oli nätti sää ja leikittiin kaikki kolme lasta ja minä trampoliinilla ulkona. Laskin matikkaa Clén kanssa ja sitten oli kylpyaika ja pian ruokaaika. Célinen ratatouille on todella hyvää.

Illan lökötin pitkälti vain huoneessani surffaillen ja lukien uusinta demi lehteä, jonka äiti lähetti minulle :D





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar