onsdag 15 april 2015

15.4 - Kesälämpötila ☀️ ja paljon seuraelämää

Kyseessä oli tänään taas aivan normaali keskiviikko ja Mamou ja Valerie olivat tulossa. Ensi viikolla he eivät tule, koska Valeria on silloin aloittanut työt, joten olen aamusta iltaan lasten kanssa. Huomasin aamulla että polveni ja käsivarteni olivat hiukan punertavat eilisestä auringosta. Céline valmisti tyttöjä kanssani ja hän otti Clén mukaan musiikkikoululle lähtiessään töihin. Alice ja minä voimme jo aamulla olla ulkona trampoliinilla. Kukaan ei ollut löytänyt Alicen silmälaseja eilisestä joten meillä oli silmälasijahti muttemme löytäneet niitä. Kun menimme hammaspesulle Alice leikki kampaajaa ja teki minulle kampauksen. Tyttöjen mielestä on kiva tehdä mulle kampauksia. Erityisesti nyt kun minulla on hiukan pidemmät hiukset.

Kun menimme trottineteillä hakemaan Clén musiikkikoululta, ei tullut edes mieleen laittaa pitkähihaista päälle. Oli niin lämmin. Jäimme leikkimään piilosta puistoon. Siellä oli paljon muitakin lapsia. Me emme kiirehtineet kotiin.

Kotona tytöt menivät heti pihalle leikkimään ja pian tulivat Mamou, Valerie ja Theo (koira). Yritin etsiä vielä Alicen laseja ja löysin ne lopulta hänen peiton ja patjan välistä yhden pehmon alta. Martin tuli kotiin ja Valerie teki pasta carbonaraa. Anthonykin tuli käymään kotona koska hänellä oli kiné käynti. Ruoan jälkeen virkkailin hetken auringossa ja sitten lähdin Lilleen.

Bussi odottaa usein Linselles place pysäkillä, joka on 100m kodistani. Juuri kun nousin bussiin, huomasin että kännykkäni puuttui. Kysyin kuskilta voisiko hän odottaa yhden minuutin jos juoksen äkkiä kotiin hakemaan kännykän. Kuski oli ystävällinen kun odotti ja bussi lähti itse asiassa vasta kahden minuutin kuluttua kun olin jo tullut takaisin kännykkäni kanssa.

Lillessä uusisin bussikorttini, kävin parissa kaupassa ja tapasin sitten Charlotten (Englanti). Ulkona oli 24*C ja meidän oli yksinkertaisesti pakko saada jäätelöä. Menimme Euralillessä paikkaan nimeltä Chuck's, joka valmistaa aivan mahtavia jäätelöitä erikoisin mauin. En ollut koskaan aikaisemmin asioinut siellä. Ostimme sieltä molemmat mukaan kupilliset parilla eri maulla ja menimme ulos puistoon nurmikolle istuskelemaan. Kokeilin jäätelömakuina Speculoos ja Kinder Bueno, jotka eivät ollenkaan olleet hassumpia. 🍧

Ihmiset olivät kesäisesti pukeutuneita ja jäätelöbusiness taisi käydä aika hyvin koko kaupungissa, sillä missä kulkikaan, ihmisillä oli tötteröitä kädessään. Charlotte tarvitsi taulukarmeja ja määrätyin mitoin. Sellaisten löytäminen ei ollut mikään helppo tehtävä. Lopulta kyllä löysimme oikeanlaiset karmit askarteluliikkeestä.

Menimme yhdessä viimeiseksi carrefouriin ja saatoin Charlotten taksille. Hänellä oli niin paljon tavaraa ettei helpolla saanut niitä kotiin. Tämä oli viimeinen kerta kun tapasimme ennen molempien kotiinmenoa. Hyvästelimme ja toivottelimme toisillemme hyvää jatkoa. Olen iloinen että olemme tutustuneet. Menin sitten bussilla kotiin ja satuimme Gabbyn (USA) kanssa samaan bussiin. Hän asuu samassa taloudessa Miriamin kanssa. Juttelimme koko matkan ja kutsuin hänet mukaan Winesdaylle tänä iltana. 

Kun kävelin bussilta, törmäsin Mamouun ja Aliceen, jotka olivat tulossa kaupasta. Clé oli kaverin luona ja Alice oli päässyt yksin oikein Mamoun hemmoteltavaksi. Kun kaikki olivat tulleet kotiin, oli pian ruoka. Céline tuli vasta myöhään kotiin. En ehtinyt nähdä häntä ennen kuin lähdin Winesdaylle. Hänellä oli ollut työmatka Nancy:iin.

Poimisin kyytiin Linsellestä Miriamin, Gabbyn ja Joyen, Miriamin Englantilainen kaveri. Löysin Lillessä sopivasti taas jonkinlaisen parkkipaikan vakiokadultani. Olimme hiukan, 5 min, myhässä Rihour'issa. Paikalla olivat jo Laura (Englanti), Claire (Australia), Sebastian (Hollanti) ja Luise (Saksa). Tänään odotimme monta henkilöä, joten asettauduimme ihan vain lähelle La Chiccorée ravintolaan, jossa juuri sattui vapautumaan iso pöytä. Hetken kuluttua tulivat myös Iara, Pat ja sitten Joañ (Brasilia).

Koska olen useinmiten kuskina iltaisin, tilasin vohveliannoksen kun muut tilailevat juomia. Jälkiruoat ovat aivan saman hintaisia ja paremman makusia, joten miksei 😉. Joku Iaran luokkakaveri, Giulia (Italia) kaverinsa kanssa tuli hetkeksi seuraksemme. Oli kiva nähdä paljon porukkaa! Tämä oli toiseksi viimeinen Winesdayni ja oikein onnistunut. Miriam, Gabby, Joye ja minä lähdimme kotiin yhdentoista jälkeen.

Olin kotona ihan järkevään aikaan. Puuhailin hetken vielä jotain ja menin sitten unten maille.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar